Düzceli kadınların hem el emeklerini değerlendirmesi hem de ev ekonomisine katkı sağlaması amacıyla Düzce Valisi Cevdet Atay’ın öncülüğünde kurulan Kadın Emeği Merkezi, henüz birkaç hafta önce açılmasına karşılık yoğun ilgi görüyor.

Hala içerisinde merkezi geliştirme çalışmaları devam ederken TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu yönetimi, buraya bir inceleme ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette; TOBB Düzce KGK Başkanı Serap Küçük, Başkan Yardımcıları Fatma Simay Üzmez Şişman, Emine Kurtay, İcra Kurulu Üyeleri Hümeyra Aydın, Sevil Baygut, Tuğba Gürel hazır bulundu.  

Kadın Emeği Merkezi’nde yürütülen eğitim faaliyetleri ile kooperatiflerin genel durumu ve üretilen ürünler hakkında bilgi alan TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu çalışmalarda kadınlara ve ilgililere kolaylıklar diledi.

Öte yandan Düzce Valiliği tarafından hayata geçirilen Kadın Emeği Merkezi, kadınlara destek vermeye devam ediyor. Oluşturulan kooperatifler ile kadınlar ürettikleri ürünlerin satışlarını yaparken, elde edilen gelirler ile ailelerine destek ve çocuklarının eğitimine destek oluyor.