Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık ve Meclis Başkanı Tanju Acar, oda yönetimi ve meclis üyeleri ile birlikte iade-i ziyaretlere devam ediyor.

Yakın zamanda odaya gelerek ‘Hayırlı olsun’ dileklerini ileten ve başarı temennisinde bulunan AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin’i parti binasında ziyaret eden Düzce TSO heyeti, göreve geldikleri günden bugüne kadar yürüttükleri icraatlar ve hedefleri konusunda Keskin’i bilgilendirdi.

Özellikle sorunların çözümüne yönelik Ankara nezdindeki görüşmelerde kendilerine destek olan İl Başkanı Keskin’e teşekkür eden Düzce TSO Başkanı Erdoğan Bıyık, Düzce’nin her alanda gelişmesi ve kalkınması için durmaksızın çalışmaya hazır olduklarını vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Keskin ise Düzce’yi ortak akılla daha iyi noktalara taşımanın önemi üzerinde durdu ve iş birliğine her zaman hazır olduklarının altını çizdi.

Keskin ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ise “Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerini İl Başkanlığımızda misafir ettik. Nazik iade-i ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.