Mustafa Sarıgül’ün genel başkanlığında Türk siyasetindeki yerini alan Türkiye Değişim Partisi’nin Düzce’den ziyaretçileri vardı.

Sarıgül’ün Öncü TV ekranlarına konuk olacağı Kitabın Ortasından programının çekimleri partinin genel merkezinde yapıldı.

Çekimlerin ardından Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal ve Düzcespor CEO’su Ozan Yahşi, Sarıgül’le bir görüşme gerçekleştirerek Düzce ve Türkiye gündemiyle ilgili istişarelerde bulundu.

Bu görüşme esnasında kulübe destek olmak için satışına başlanan Düzcespor yazılı maskelerden satın alan Sarıgül, tüm Düzceliler’e de çağrıda bulundu.

Boynuna da Düzcespor atkısı takan Sarıgül, “Düzcespor’u tebrik ediyorum. Kulübe destek sağlamak için maske üretiyorlar. Düzcespor bu sene, büyük başarıların altına imza atıyor. Düzcespor’u ligde de hak ettiği yerde görmek istiyorum. Düzcespor’a destek verelim” sözleriyle tüm Düzceliler’e seslendi.

Öte yandan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın hazırlayıp sunduğu ve Düzce’de gündem belirleyen programa konuk olduğu bölümü 9 Nisan Cuma akşamı Öncü TV ve 100.2 Öncü Radyo’dan yayınlanacak. S

HABER: Savaş ARI