Düzce’nin gelişimi için tüm imkanlarını Düzceliler’e sunmaya devam eden ALG Constructions, Düzce’ye değer katacak büyük yatırımlara devam ediyor.

Sadece Düzce’nin değil Türkiye’nin konuştuğu projelerin mimarı olan ve bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ALG Constructions, yine adından çok söz ettirecek mega bir yatırıma imza atıyor. Düzce’nin daha modern ve yaşanılabilir bir şehir olması için inşaat projelerini eşi benzeri olmayan mimari estetikle buluşturan ALG Constructions, yeni projesini kamuoyuna tanıttı. Şehir merkezinde bulunan Göle Ailesi’ne ait olan 50.000 m2’lik alanda inşa edilecek bölgenin en kapsamlı “Karma Yaşam” projesi hakkında bilgiler veren ALG Constructions Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün, “Düzce’mize değer katacak olan projemiz için imzalarımızı attık.” ifadesini kullandı.

Uluslararası standartlarda ve kalitede gerçekleştirilecek mega proje için çalışmalara başlandığını ifade eden Cihat Algün, bölgenin alışveriş, yeme içme, turizm ve iş hayatının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak olan karma yaşam projesinin Düzce’nin değerine değer katacağını ifade etti.

“Mega projemiz ödüllere layık olacak”

Gerçekleştirilen projeleri ile Düzce’ye yatırım ve istihdam sağlamaya devam edildiğini vurgulayan ALG Constructions’un Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “Yarım milyar TL’lik yatırımla 3 bin kişiyi istihdam edecek ve uluslararası birçok yatırımcı firmayı Düzce’ye çekecek olan bu mega proje ödüllere layık olacak.”

Bilgilendirmenin ardından Cihat Algün ve Göle ailesi tarafından AVM, 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidanslardan oluşan mega projenin imzaları atıldı.