Deprem, önceden planlanmış birçok şey gibi, bu yıl maalesef öğretmenler gününün de planlandığı gibi geçmesine engel oldu.

Öğretmenlerine vermek üzere geceden hazırladıkları hediyeleri veremeyen öğrencilerin deprem korkusu gölgesinde yaşadıkları mahzuniyet, öğretmenlerin yılda bir gün kutlanan Öğretmenler gününden mahrum kalışıyla birleşerek büyük hüznü beraberinde yaşattı.

Olan bitene rağmen tek tesellimizin can kaybımızın olmaması olduğunu ifade eden Namık Kemal İlköğretim Okulu 3/C sınıfı öğretmeni Tülay Ünsal, nice güzel öğretmenler gününü sağlıklı mutlu ve hep birlikte geçirmek dileğiyle diyerek kendi seslendirdiği bir şiirle, hem öğretmen arkadaşlarına hem de bütün öğrencilere, yaşanan bütün olumsuzlukları unutturacak bir jestle sürpriz yaptı.

Ünsal'ın kendi sesiyle seslendirdiği şiir, yoğun ilgi görürken, şiirle beraber Namık kemal Okulu'nda görev yapan öğretmenlerin fotoğraflarından oluşturduğu slaytla birlikte paylaşması, vatandaşlar, öğrenciler ve öğretmenlerin takdirini kazandı.

İşte Velilerin, "en korkulu en karanlık anımızda içimizi ferahlatan, mutlu eden bu güzel çalışmada emeği geçenlere çok teşekkür ederiz" dediği o şiir ve slayt...