Fatma ve Bayram Ali Kubilay ile Aysel ve Özcan Çakmakçı aileleri, bu akşam çocuklarını evlendirmenin mutluluğunu yaşadılar. Rana Setenay ve Ömer Faruk Kubilay çifti, Evcek Köy Yaşam alanında düzenlenen görkemli düğün töreninde, bir ömür boyu sürecek mutluluğa ilk adımlarını attılar.

Genç çiftin düğün törenine, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal, Türkseven Şirketler Grubu Onursal Başkanı Ömer Faruk Türkseven, Düzce eski Belediye Başkanı Ruhi Kurnaz, AK Parti Düzce Belediye Meclis Üyeleri, Düzce Gürcü Kültür Derneği Başkanı Aydın Kubilay, iş ve siyaset dünyasından tanınmış birçok isim ile genç çiftin yakınları katıldı.

Düğün töreninde genç çiftin nikâhını Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli kıyarken, nikah şahitliklerini ise, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal, Düzce eski Belediye Başkanı Ruhi Kurnaz, Düzce Gürcü Kültür Derneği Başkanı Aydın Kubilay, Hicri Seyfioğlu, Tezcan Çakmakçı ve Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Dekanı Selahattin Akpınar yaptı.

Genç çift yaşadıkları mutlulukları Öncü Haber’e paylaştı

Yaşadığı mutluluğu Öncü Haber Mikrofonuna paylaşan Rana Setenay, “Öncelikle, oldukça heyecanlıyız bu akşam. Çünkü çok mutlu bir anı yaşıyoruz. Ben bu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm özel dostlarımıza, bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ömer Faruk ise, en mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost ve yakınlarına teşekkür ederek, “Bu mutlu günümüzü bu akşam bizimle paylaşan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Uzun bir süre uğraştık, tatlı bir telaş içerisindeydik. İnşallah bu akşam her şey çok güzel olacak, diyelim” diye konuştu.

Oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşayan Bayram Ali Kubilay’da, “Oğlumu evlendirmenin heyecanı var, çok heyecanlıyım. Cenabı Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin. Düğünümüze katılan, katılamayarak telgraf gönderen tüm arkadaşlarıma ve yakınlarıma saygılar, selamlar sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan, düğün töreni boyunca, genç çiftin ve ailelerinin büyük mutluluk yaşadığı gözlendi.

Öncü Medya Grubu Ailesi olarak Rana Setenay ve Ömer Faruk Kubilay çiftine bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar dileriz.

HABER: Savaş ARI