Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün seçim döneminde söz verdiği bir projesini daha hayata geçirmek için ilk adım atıldı. Aziziye Mahallesinde kurulan semt pazarının yerine daha modern pazaryeri yerinin inşası için bugün temel atma töreni düzenlendi.

Temel atma törenine Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK ParTİ İl Başkanı Mustafa Keskin, CHP İl Başkanı Semih Cemşit, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, SGK İl Müdürü Necmi Köroğlu, İŞKUR İl Müdürü Ferhat Acar, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkcı, Oda Başkanları, Düzce Belediyesi Birim Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Atay: “Başkanımızın projelerini yakından takip ediyorum”

Temel Atma töreninde konuşma yapan Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün projelerini yakından takip ettiğini ifade ederek, “Başkanımız başarılı ve güzel projelere imza atıyor. Projelerini yakından takip ediyorum” dedi.

Başkan Özlü: “Elektrik ihtiyacını kendisi karşılayacak”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’de bir büyük projeyi daha hayata geçirmekten dolayı mutluluk yaşadıklarını söyledi. Başkan Özlü, “Bugün burada büyük projelerimizden birisi olan kapalı pazaryerimizin temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Bundan dolayı çok büyük mutluluk yaşıyorum. Modern Pazaryerimizin elektrik ihtiyacı, çatısına kuracağımız elektrik panelleri ile karşılanacak. Ayrıca Pazar alışverişi yapmaya gelen vatandaşlarımızın araçlarını kolay bir şekilde park edebilmeleri için cep otoparklar yapacağız. Kapalı pazaryerimiz, şimdiden Düzce halkına hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

Kayıkçı Başkan Özlü’ye teşekkür etti

DESOB Başkanı Mustafa Kayıkcı ise, kapalı pazaryeri projesini hayata geçirdiği için Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından, kapalı pazaryerinin temeli Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve DESOB Başkanı Mustafa Kayıkcı’nın beton santrali butonuna birlikte basması ile atıldı.

Temel atma töreni kurban kesimi ve yapılan duaların ardından sona erdi.