Düzce’de 2 gün ara veren yoğun kar yağışı dün gece saatlerinde yeniden etkisini göstermeye başladı. D-100, D-665 ve Tem Otoyolu gibi 3 önemli yolun geçtiği kentte Karayolları ekipleri ulaşımda aksamalar yaşanmaması için alarm verdi.

Düzce Valisi Cevdet Atay, kar yağışının başlamasıyla yapılan çalışmaları incelemek üzere sahaya indi. Vali Atay; Kaynaşlı Kaymakamı İkbal Ekşi, Karayolları 4. Bölge Müdürü İlhan Aytekin, Jandarma Komutanı Albay Naci Akkaş, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, AFAD Müdürü Ali Kartal ile birlikte ilk olarak Karayolları Kaynaşlı Bakım ve İşletme Şefliğinde kış tedbirleri kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bilgilendirmenin ardından yolda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Vali Cevdet Atay, bu esnada D-100 Karayolu Kaynaşlı - Bolu istikametinde kaza geçiren vatandaşa da geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Vali Atay  devam etmesi ön görülen kar yağışına karşı yola çıkacak olan sürücülerin yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olmalarını istedi.