Türkiye, 6 yıl önce FETÖ / PDY Terör örgütünün hain darbe girişimi ile karşı karşıya kalmıştı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) asker kılığına girmiş teröristlerinin Türkiye Cumhuriyeti ve seçilmiş hükümete karşı devletin emanet ettiği silahları vatanın öz evlatlarına doğrultarak kalkıştığı darbe girişiminin üzerinden 6 yıl geçti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Düzce Valisi Cevdet Atay tarafından dün akşam şehit aileleri ile gazilere Düzce Belediyesi Mutfak Sanatları Merkezinde akşam yemeği programı tertip edildi.

Programa eşi Elçin Atay ile birlikte katılan Vali Atay’a İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Jandarma Komutanı Albay Naci Akkaş, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ercan Öztürk, İŞ-KUR İl Müdürü Ferhat Acar, SGK İl Müdürü Necmi Köroğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Hayri Şen, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu ve İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal eşlik etti.

Program öncesinde şehit aileleri ve gazilerin masalarını eşi Elçin Atay ile birlikte tek tek gezen Vali Atay, programa katılan çocuklara oyuncak hediye etti.

  Program, İl Müftü Yardımcısı Talha Demirkaya’nın şehitler için okuduğu duanın ardından sona erdi.