Düzce Valisi Cevdet Atay’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Meclis Başkanı Ahmet Dertli, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri de Cumhurbaşkanlığı kararı ile Düzce Valisi olarak atanan Cevdet Atay’ı makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerinde bulundular.

Ziyarete; Düzce TSO, Meclis Başkanı Ahmet Dertli, Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ümit Ülgen ve İbrahim Canpolat, Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Gösterişli, Yönetim Kurulu Üyeleri Özkan Çakır, Metin Coşkun, Murat Saydam, Yalçın Top, Meclis Üyeleri Halil Uzun, Hikmet Mutlu, Murat Taştepe, Tanju Acar, Ömer Demirtaş, Selim Koçak, Hasan Arslan, Ali Topcu, Ramazan Yıldırım, Yavuz Ayyıldız, Engin Er, Hayati Eğilmez, Selahattin Aydın, TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı H. Aslıhan Akbal Tüysüz ve TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu Ahmet Serdar Erdem ve TSO Genel Sekreteri Ayten Nursel Kocadağ, katılım sağladı.

Ziyarette konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, oda çalışmaları ve hedefleri hakkında Vali Cevdet Atay’a bilgiler verirken, yeni görevinde kendilerine başarılar dilediler.

Ziyaret dolayısıyla memnun olduğunu ifade eden Vali Cevdet Atay ise STK’lara büyük önem verdiğini belirterek, ilerleyen süreçte Düzce için yürütülecek ekonomik faaliyetlerde Düzce TSO ile sürekli olarak iş birliği içerisinde olacaklarını kaydetti.

Düzce TSO Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Öte yandan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısı Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Ahmet Dertli, yoğun programların olduğu bir ayın sonunda meclis toplantısını gerçekleştirdiklerini belirterek toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

Toplantıda konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, oda faaliyetlerini meclis üyelerine aktardı. Şahin; “2 Haziran da Yürütme Kurulu Üyesi olduğumuz İktisadi Kalkınma Vakfı'nın video konferans yöntemi ile gerçekleştirilen Ayhan Zeytinoğlu’nun da konuşmacıları arasında yer aldığı Çin’in bir kuşak bir yol projesi ve Avrupa’ya sosyal etkisi konulu web seminerine katılım sağladık. Aynı gün odamız 2. 5. Ve 10. Meslek komitelerinin toplantılarını gerçekleştirdik. 3 Haziran da üyesi olduğumuz Alman-Türk Ticaret ve Sanayi odası tarafından düzenlenen Covid-19'un alman göç yasasına etkileri konulu video konferans toplantısına katılım sağladık. Aynı gün TOBB başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde 365 oda ve borsa başkanının da katılımlarıyla gerçekleşen Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ile istişare toplantısına katılarak bölge üreticilerinin taleplerini aktardık. Yine aynı gün odamız 6. Meslek komitesinin olağan toplantısını video konferans üzerinden gerçekleştirdik. 3 Haziran da 9. Meslek komitesi 9 Mayıs’ta çıkan sigortacılık genelgesiyle ilgili olarak odamızda bir araya geldi. 9 Mayıs’ta yayınlanan yeni genelgenin görüşüldüğü toplantıda oluşturulan rapor TOBB’a teslim edildi. 4 Haziran da odamız 1. Meslek komitesi olağan meslek komitesi toplantısını gerçekleştirdik. Aynı gün Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen ticari uyuşmazlıklarda arabuluculuk seminerine katılım sağladık” ifadelerini kullandı.