Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla 20 Ağustos’ta Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile ülke genelinde 624 mülki idare amirlerinin görev yerleri değiştirilmişti. Atama kararnamesi ile Düzce'den 3 kaymakam ve 2 kaymakam adayı başka yerlere atanırken, 3 ilçeye yeni kaymakam ve Düzce Valiliği'ne de vali yardımcısı ataması yapılmıştı.

Buna göre Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Hatay Reyhanlı Kaymakamlığına; Çilimli Kaymakamı Onur Şan, Elazığ Arıcak Kaymakamlığına; Gümüşova Kaymakamı Mehmet Fatih Yakınoğlu, Sivas Valiliği Hukuk Müşavirliğine; Düzce Valiliği Kaymakam adayı Abdullah Kurt, Manisa Ahmetli Kaymakamlığına ve Düzce Valiliği Kaymakam Adayı Sinan Korkmaz, Gaziantep Nurdağı Kaymakamlığına atanmıştı.

VALİ, GÖREV YERİ DEĞİŞEN AMİRLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Atama kararlarının ardından Düzce Valisi Cevdet Atay, Akçakoca’da düzenlenen etkinlikte görev yerleri değişen kaymakamlar ile bir araya geldi. Vali Atay, görev yerleri değişen isimlere Düzce il ve ilçelerinde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.