Adı sıklıkla yaptığı hayır işleriyle gündeme gelen başarılı ve hayırsever iş insanı Ömer Faruk Türkseven, bu kez minik gönüllere dokundu.

Türkseven, geçtiğimiz Pazar günü, Karaca Mahallesinde bulunan İrfan Öztürk İlköğretim Okulu 2/B sınıfı öğrencileri ve velilerinden oluşan 55 kişilik bir kafilenin, Kocaeli’nin Kartepe İlçesinde bulunan Avrupa’nın en büyük Doğal Yaşam Alanı unvanına sahip Ormanya gezisinin, ulaşım sponsoru oldu.

AVRUPA’NIN EN BÜYÜK DOĞAL YAŞAM ALANI

Ormanya Tabiat Parkı, Kocaeli’nin Kartepe İlçesinde D-100 karayolu kenarında bulunan, Avrupa’nın en büyük Doğal Yaşam Alanı unvanına sahip. 

Ayda yaklaşık 1 milyon ziyaretçinin ağırlandığı bu doğa harikasında; çocuk hayvanat bahçesi, yaban yaşam alanı, kamp alanı, piknik alanı, doğa okulu gibi bölgeler bulunuyor.

HEM ÖĞRENDİLER HEM EĞLENDİLER

Doğayla iç içe harika bir gün geçiren 2’nci sınıf öğrencileri, bölgede bulunan Orman Sanat Atölyesinde bolca vakit geçirdi.

Doğada buldukları her nesneden farklı objeler keşfeden öğrenciler, bunun yanı sıra Arazi Sanatı, Doğada Oyun, Doğada Ritim ve Drama Atölyesi gibi etkinliklerle hem eğlendiler hem öğrendiler.

“FARUK BEY’E SONSUZ TEŞEKKÜRLER”

Çocukların aileleriyle birlikte, doğayla iç içe harika bir gün geçirmesine vesile olan Hayırsever İş İnsanı Ömer Faruk Türkseven’e sonsuz şükranlarını ifade eden İrfan Öztürk İlköğretim Okulu 2-B sınıfı öğretmeni Gubse Gündüz; “hem öğrencilerime hem velilerime böyle bir gün yaşattığı için Faruk Bey’e sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

“BANA BABALAR GÜNÜ HEDİYESİ GİBİ OLDU”

Toplamda 2 aracın kiralandığı geziden bazı fotoğraf karelerini Faruk Türkseven ile paylaşıp teşekkür ettiğini sözlerine ekleyen Gubse Öğretmen, sözlerine şöyle devam etti;

Öğrencilerimin Ormanya’da hem eğlenip hem öğrendikleri anların fotoğrafını çekip Faruk Bey’e göndererek, hem kendi adıma, hem öğrencilerim adına, hem de aileleri adına teşekkür ettim.

Fotoğraflarda öğrencilerimin çok mutlu olduklarını gören Faruk Bey; asıl ben size teşekkür ederim, çocukların yüzünü güldürmeme fırsat verdiğiniz için. Bu görüntüler bana Babalar Günü hediyesi gibi oldu dedi.” Şeklinde konuştu.