Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Okul Kurumları 2009-2010 Proje Tabanlı Beceri Yarışması sona erdi.
Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Elektrik Elektronik ve Otomasyon, Kişisel ve Sosyal Hizmetler, Moda Tasarım, Sağlık Hizmetleri, Ticaret ve İş Yönetimi, Turizm Hizmetleri, Üretim ve Mühendislik Teknolojisi ve Yaratıcı Sanatlar dallarında yapılan yarışma sona erdi.
Yarışmada birinci olan eserler 1-5 mart tarihleri arasında eskişehirde yaıplacak olan bölge iller yarışmasına katılacaklar.
Eskişehir'den çıkan eserler 24-26 Mart tarihleri arasında Türkiye finaline katılacaklar. Düzce İl birinciliği yarışmasının sonunda dereceye giren eserler tesbit edildi ve başarılı eserlerin sahiplerine başarı ve teşekkür belgeleri verildi. Belge törenine İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer başarılı olan öğrencileri kutladı ve burada başarılı olmak çok önemliydi ama en önemlisi bu projeleri bölge yarışması ve Türkiye finalinde iyi sunmaktır. Projenizi sunamazsanız başarınız gölgede kalır ve dereceye girmeniz zorlaşır dedi.
Konuşmaların ardından dereceye giren okullar ve öğrenciler açıklanırken daha sonra katılım belgeleri verildi. Bilgi ve iletişim teknolojileri dalında Merkez Ticaret Meslek Lisesi, Elektrik Elektronik Otomasyon dalında Akcakoca Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Kişisel ve Sosyal Hizmetler Dalında Zübeyde Hanım Kız Teknik Lisesi, Moda Tasarımda Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Üretim Mühendislik Teknolojisinde Zübeyde Hanım Kız Teknik Lisesi, Üretim Mühendislik Teknolojisi dalıda Düzce Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Yaratıcı Sanatlarda Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Turizm Hizlmetleri dalında Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Sağlık Hizmetlerinde Düzce Sağlık Meslek Lisesi, Ticaret ve İş Yönetiminde Cumayeri Çok Programlı Lisesi ekipleri birinci oldular ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer tarafından belgeleri verildi.