Düzce TED Koleji 8. sınıf öğrencileri LGS’de büyük bir başarı örneği sergiledi. Yüzde 1’lik dilime girme başarısı gösteren 10 öğrenci, Galatasaray, Robert ve Koç gibi Türkiye’nin en prestijli liselerine tercih yapabilecek. Yüzde 5’lik dilime girme başarısı gösteren 13 öğrencinin ise Fen Liselerine yerleşebilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Düzce’de 23 yıllık köklü geçmişi ile en donanımlı özel okul olma özelliğini taşıyan Öncü Eğitim ve Kültür Vakfı bünyesindeki Düzce kampüsü Türkiye Eğitim Derneği (TED) çatısı altında eğitim-öğretime devam ediyor.

Çağdaş eğitimin meşalesini yakan TED Düzce ve Bolu Koleji'nin 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı’na hazırlandığı şu günlerde Liseleri Giriş Sınavı kapsamında yapılan Merkezi Sınav'da öğrencilerin yakaladığı büyük başarı, Düzce'ye büyük gurur yaşattı.

Kolejden yapılan açıklamada, Düzce ve Bolu kampüslerinde, öğrencilerin yoğun bir akademik programın yanı sıra ağırlıklı İngilizce ve sosyal programlarla yaşam başarısı yüksek bireyler olarak yetiştirildiği vurgulandı.