İstanbul Büyükada  İmam Hatip Ortaokulu'nda Matematik Öğretmenliği yapan 24 yaşındaki Süleyman Kasım Karakoyun, okul müdür yardımcısı Bilal Gökçe tarafından darp edildiğini iddia etti. Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde doktorluk yapan ağabeyinin yanına gelen Karakoyun, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul idaresince darp olayının üstünün kapatılmak istendiğini öne sürerek konuyu basına taşımaya karar verdiğini söyledi.

Olaylar örtbas edilmeye çalışıldı!

Müdür yardımcısından maaşına düzeltme talep ettiği için darp edildiğini paylaşan Öğretmen Karakoyun, başına gelenleri şöyle anlattı: "Okul çıkışında müdür yardımcımız Bilal Gökçe tarafından planlı olarak darp olayı gerçekleşti. Okul çıkışında beni takip ederek, önce baş darbesi daha sonra omuz darbesi aldım. Yere düştükten sonra öldürmeye dayalı tepme darbesi vuruldu. Burnum kırıldı. Bilincimi kaybettim. Beni ölümle tehdit etti. Bunu gören okul müdürüm 'duymadım' diye kendini korumaya çalıştı. Olaylar örtbas edilmeye çalışıldı.  İlçe Milli Eğitim Müdürüm 'davadan vazgeç, memuriyetin sıkıntıya düşer.' dedi."

Öğretmene bunu yapan, öğrenciye neler yapar?

Kurum içinde sürekli mobinge maruz kaldığını iddia eden Karakoyun, diğer öğretmenlerinde buna şahit olduğunu belirtti.

Karakoyun, "okul içinde üslubu olsun, saldırgan bir yapısı vardı. Diğer öğretmenlerle birlikte toplu dilekçe verdik. Dilekçemiz işleme koyulmadı. Bu yüzden olaylar bu duruma kadar geldi. Benim canıma kast etti. Öğretmene bunu yapan, öğrenciye neler yapar bunu düşünemiyorum bile. Öğrenci istismarı artmakta. biran önce yetkilileri göreve davet ediyorum."dedi.

Can Güvenliğimden Korkuyorum!

Kadrolu öğretmen olarak Büyükada  İmam Hatip Ortaokulu'nda Matematik Öğretmenliği yapan Karakoyun, kendi can güvenliğinden korktuğu için bir daha aynı okulda çalışmak istemediğini de sözlerine ekledi.  Müdür yardımcısından şikayetçi olduklarını belirten Karakoyun, Düzce'den Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'yı göreve davet etti.

Bir Müdür Yardımcısı Kendi Meslektaşına Bunu Nasıl Yapar?

Düzce'de doktorluk yapan Karakoyu'nun ağabeyi Salih Karakoyun, darp olayının gerekçesini anlattı:  "Maaşı ile ilgili düzeltme gerektiğini müdür yardımcısına iletiyor. Müdür yardımcısı düzeltme ile ilgili nahoş olan sözlerle kardeşime hitapta bulunuyor. Kardeşime de kızdığı için o da uzun süredir biriktirdikleri ve kişilik bozukluğundan dolayı saldırıyor. Zaten bir insanı bu hale getirmek için ya tecavüz etmek lazım ya da öldürmüş olmak lazım  yada kişilik bozukluğuna sahip olmalı. Bir müdür yardımcısı kendi meslektaşına bunu nasıl yapar?"

Haber;S:KAŞKIR