Düzce Berberler ve Kuaförler Odası, yeni yönetimi ile birlikte eğitim programlarına devam ediyor. Daha önce bayan kuaförlerine yönelik ‘Topuz’ eğitimi düzenleyen Düzce Berberler ve Kuaförler Odası, bu kez de Türkiye Berberler ve Kuaförler Konfederasyonu öncülüğünde erkek kuaförlerine renklendirme, perma ve saç kesimi eğitimi verdi.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans salonunda düzenlenen eğitime Düzce’deki berberler büyük ilgi gösterdi.

Demirel: “Düzce’de bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz”

Eğitim programı ile ilgili Öncü Haber muhabirinin sorularını yanıtlayan Düzce Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Muzaffer Demirel, bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Düzce’de bayan ve erkek kuaförlerine yönelik eğitim programlarının devam edeceğini ifade eden Demirel, “ Bugün Düzce’miz de erkek berberlerimize ilkini düzenlemiş olduğumuz Düzce, ilçelerimiz ve çevre illeri de davet ettik. Her zaman şunu söylemiştik, eğitim olmazsa olmazımız demiştik, eğitim her zaman şart demiştik. Bayan kuaförlerimize bundan yaklaşık bir ay önce “topuz” eğitimi vermiştik. Bugün Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün konferans salonunda salonun da Düzce’mizdeki meslektaşlarımıza ve erkek berberlerimize “renklendirme” ve “perma” gibi, “kesim” ile alakalı Düzce Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası olarak bugün güzel bir eğitim programı yaptık.  Bu eğitimde, Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu’muzun öncülüğünde gerçekleşmiştir” dedi.

Menderes Bayır: “Bir ilke vesile olduğum için ayrıca mutluyum”

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Stilist ve Eğitmeni Menderes Bayır ise, Düzce’de karşılaştığı ilgiden memnun kaldığını ifade ederek, “Bugün Muzaffer başkanımızın daveti ile Düzce’deyiz. Erkek kuaför ve meslektaşlarımıza renklendirme, salon işletmeciliği ve kesim ile alakalı eğitim için geldik.  Güzel bir atmosfer güzel bir sinerji var. Düzce’de bu eğitimlerin ilk defa yapıldığını duydum. Bir ilke vesile olduğum için ayrıca mutlu oldum. İlk ama son olmayacak daha çok eğitimler ile Düzce’yi ziyaret edeceğiz” şeklinde konuştu.