112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü tarafından iletişim becerilerinin geliştirilmesi, daha etkin bir hizmet sunumu amacıyla Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Metin Işık, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Cengiz Erdal, İletişim ve Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Çiğdem Çalapkulu tarafından “Etkili İletişim ve Beden Dili”, “Telefonda Etkili İletişim”, “Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü” konu başlıklarını içeren Eğitim Semineri programı gerçekleştirildi.

Düzce Valisi Cevdet Atay’ın katılımı ile gerçekleşen programda, açılış konuşmasını yapan 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Gönül Günaydın Çabukoğlu “İlgili kamu kurum ve kuruluşlarının görev alanlarına giren, her türlü acil çağrının karşılanması, sevk ve koordinasyonunun sağlanması amacıyla kurulan müdürlüğümüz personeli için etkin ve doğru iletişim çok önemli. Bunun bilinciyle; tüm acil çağrılara etkin ve verimli olarak cevap verebilme, acil yardım hizmetini hızlı ve koordineli olarak sunabilme, iş ortamında moral ve motivasyonu sağlamaya yönelik olarak böyle bir eğitim semineri planladık” dedi.

Konuşmacı olarak programa katılan Öğretim Üyelerine günün anısına ve verdikleri katkılardan dolayı Düzce Valisi Sayın Cevdet Atay tarafından plaket verildi.

HABER: Savaş ARI