Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Doğa Okulları’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Düzce Kızılay Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dilber’in de yer aldığı ziyarette Vali Dağlı’yı okulda, Düzce/Bolu Doğa Okulları Kurucusu Önder Tonyalı, Öğrenci Meclis Başkanı Nefin Seyok ve idareciler karşıladı.



Öğrenci Meclis Başkanı Seyok, ziyaretlerinden dolayı Vali Dağlı’ya çiçek takdim etti. Dağlı, okulun laboratuvarları, müzik odası, 600 kişilik konferans salonu ve öğrencilerin en keyif aldığı yerlerden biri olan 3 boyutlu sınıfı gezdi.



Vali Dağlı’nın okulu gezisi sırasında, Kurucu Önder Tonyalı, idareciler ve Öğrenci Meclis Başkanı Seyok bilgilendirmelerde bulundu.



Vali Zülkif Dağlı, Düzce Kızılay Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dilber ve Düzce ve Bolu Doğa Okulları Kurucusu Önder Tonyalı 3 boyutlu sınıfta, Millli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı eğitici filmleri izledi.



Öğrencilerle fotoğraf çektiren Vali Zülkif Dağlı, incelemelerinin ardından yaptığı tespitlerinde şu ifadeleri kullandı; “Okulumuzu hep birlikte gezdik. Önder Bey’i tebrik ediyoruz. Okulumuz her şeyi ile çok kaliteli. 1’inci sınıftan itibaren lisemize kadar her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Okulumuz gerçekten mükemmel.”



Vali Dağlı, böyle bir yatırımı Düzce’ye kazandırdığı için Kurucu Önder Tonyalı’ya teşekkür etti.