2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı öncesi yeni döneme yönelik hazırlıklar devam ediyor. Bu kapsamda Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 6-15 Eylül tarihleri arasını kapsayan "Yenilenen Öğretim Programlarının Tanıtım Seminerleri" öncesi düzenlenen toplantıyla idarecilerle durum değerlendirmesi yapıldı. 





Merkez Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Özel Kurumlar Daire Başkanı Fethullah Güner, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve Müdür Yardımcısı Talha Cebeci'nin yanı sıra merkezde bulunan eğitim kurumlarının müdürleri katıldı. Toplantıda idarecilere, serminerlerin verimli ve herhangi bir aksaklığa mahal verilmeden gerçekleştirilebilmesi için planlama ve koordinasyon konularında bilgiler verildi.



Yeni müfredatın içeriğine yönelik de konuların ele alındığı değerlendirme toplantısının akabinde ise seminerler 6 Eylül itibariyle Merkezde Ömer Seyfettin Akdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mehmet Zahid Kevseri İmam Hatip Ortaokulu, Bilgi Ortaokulu, Namık Kemal Ortaokulu, Uzunmustafa Ortaokulu, 15 Temmiz Şehitler Anadolu Lisesi ve Mehmet Akif İnan Ortaokulu'nda başladı. Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Özel Kurumlar Daire Başkanı Fethullah Güner ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit Bilgi Ortaokulu´ndaki seminerin ilk gününe katıldı.

Seminerde, formatör öğretmenler tarafından tüm öğretmenlere yenilenen öğretim programları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Haber:C.ÜSTÜNER