Düzce’de bir dizi temaslarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, beraberindekiler ile birlikte Türkiye’de ilk defa Düzce Valisi Cevdet Atay’ın girişimleri ile hayata geçirilen Kadın Emeği Merkezi’ni ziyaret ederek, girişimci kadınlar ile bir araya gelmişti.

Düzce’de 125 işletmede 300 kadın girişimciye istihdam sağlayan Düzce Kadın Emeği Merkezi ile ilgili Düzce Valisi Cevdet Atay ve kadın girişimcilerden bilgi alan Bakan Soylu, merkezi çok beğendiğini ifade etmişti.

Bakan Soylu bugün resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ise, Kadın Emeği Merkezi’ni çok beğendini açıkladı.

Kadın Emeği Merkezi’nin kendisini çok etkilediğini belirten Bakan Soylu, “Düzce’de, 125 işletmede 300 kadın girişimci ile üreten bir merkez olan Kadın Emeği Merkezi, beni çok etkiledi. Düzce Valiliğimiz olmak üzere emeği geçenlere kocaman bir alkış... Elbette en başta kadınlara” açıklamalarında bulundu.

Öte yandan, Düzce Kadın Emeği Merkezi, girişimci kadınlara sağladığı istihdamlarla Türkiye’de örnek bir proje olmaya devam ediyor.

HABER: Savaş ARI