Düzce çarşı merkezinde bugün 14 Şubat Sevgililer Günü hareketliliği vardı. Eşine ya da sevgilisine hediye almak isteyen vatandaşlar kuyumcu ve çiçekçilerde yoğunluk oluşturdu.

Bu özel günde satışlar hakkında Öncü Haber mikrofonuna konuşan Kuyumcu Cahit Vuruş, bu yıl 14 Şubat Sevgililer Günü için bir çok kampanya yaptıklarını ve müşterilerinin kendilerini tercih ettikleri için mutlu olduklarını söyledi.

“Bugüne özel kampanyalar yaptık”

14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kampanyalar düzenlediklerini dile getiren Vuruş, “14 Şubat Sevgililer Günü’nde hareketlilik var. Sevgililer Günü için bir çok kampanya yaptık. Son 3 günü oldukça yoğun geçirdik. Yüzükten, küpeye bütün modellerimizde pırlantaya ve takı gruplarımıza kadar bütün hepsinde kampanya yaptık. Bunun faydasını görüyoruz. Çoğunlukla satılan ürünler 700 TL ile bin 500 TL bandında. Müşterilerimize bizleri tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz. Çok yakında yeni kampanyalarımız da olacak ve müşterilerimizin bizleri takip etmelerini istiyoruz.” dedi.

“14 Şubat hazırlıklarına bir hafta önceden başladık”

Erol Çiçek Evi’nin sahibi Erol Sezer ise bu yıl 14 Şubat Sevgililer Günü hazırlıklarına bir hafta önceden başladıklarını ifade ederek, “Biz her zaman olduğu gibi 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlıklarımızı bir haftadan önce yaptık. Yoğunluğumuz da dünden başladı. Ekonomik koşullardan dolayı bu sene biraz daha ‘durgun mu geçer?’ dedik, ama müşterilerimizin bizi tercih etmesiyle çok yoğun geçiyor bugün. Bir de her sene olduğu gibi bu sene yüzde 50 indirim kampanyası yaptık. 2 günden bu yana güzel hareketlilik var. Normalde alışlarımız çok yüksek, ama bizim belirli bir tabakaya, Düzce’mize hitap ettiğimiz için, müşterilerimiz yabancı değiller, o yüzden yüzde 50 indirim kampanyası yaptık. Örneğin, 100 TL’lik çiçekleri 50 TL’ye veriyoruz.” açıklamalarda bulundu

HABER: Savaş ARI