Hayata geçirdiği ve devam eden eşsiz mimarideki projeleri ile ünü yurtdışına kadar çıkan yayılan Düzce’nin inşaat sektöründe dünyaya açılan parlayan yıldızı ALG Constructions, ‘Yaşam mimarı’ sloganıyla proje ve yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Bir yandan mevcut projelerin inşasına hızla devam ederken bir yandan da yeni projeleriyle Düzce’de binlerce kişiyi gayrimenkul sahibi yapmaya devam eden ALG Constructions, şimdi de sektörde dev bir işbirliğine hazırlanıyor. Düzce’de yükselecek olan Karadeniz’in en büyük karma yaşam projesi Algün Park’ta ALG Constructions ve Esas Gayrimenkul iş ortaklığı başlıyor.

Alg Constructions Başkanı Cihat Algün ve Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Köseoğlu’nun katılımı sektördeki en büyük güç birliklerinden olan yeni iş birliğinin ayrıntıları Algün Plaza’da düzenlenecek basın toplantısında açıklayacak. 1 Temmuz 2021 Perşembe günü Algün Plaza’da düzenlenecek olan toplantıda Cihat Algün, ayrıca kentin dört bir yanında devam eden diğer projeler hakkında da bilgilendirme yapacak.