Batı Karadeniz Bölgesi’nin inşaat devi Algün İnşaat, cazip ödeme koşulları ve kampanyalarla ev almak isteyen Düzceliler’e her kolaylığı sağlamaya devam ediyor. Algün İnşaat tarafından Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan kur korumalı konut satışı kampanyası başlatıldı.

Algün İnşaat’tan ev almak isteyenlere eşsiz fırsat

Hem alırken hem de satarken kazandıran Algün İnşaat, bu kampanyayla müşterilerine doğru yatırım imkanı sunacak. Kur korumalı gayrimenkul satışı kampanyasından yararlanarak konut alan müşterilere, Algün İnşaat, satışta zarar etmeme garantisi veriyor.

Kur korumalı gayrimenkul satışı kampanyası ile ilgili Öncü TV’de konuk olduğu Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın hazırlayıp sunduğu, “Kitabın Ortasından programında açıklamalarda bulunan Algün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün, Algün İnşaat’tan gayri menkul alan müşterilerine her zaman kazandırdıklarını açıkladı.

‘Devletimiz yolundan gidip biz de kur korumalı gayrimenkul satışı yapıyoruz’

Söz konusu kampanyanın Türkiye’de bir ilk olduğunun altını çizen Algün, “Biz Algün İnşaat olarak Türkiye’de bir ilki yapalım dedik. Nasıl devletimiz kur korumalı mevduat hesabı açtıysa, biz de kur korumalı gayrimenkul satışı yapıyoruz. Yani ben diyorum ki; benden bugün daireyi al, daire atıyorum 700 bin TL, 2 sene sonra benim dairemin fiyatı 50 bin dolar yapmazsa, ben üstünü vereceğim diyorum. Ben de kur garantili, kur korumalı konut satıyorum. Yani böyle bir kampanya başlattık.” dedi.

“Düzce gayrimenkul olarak fiyatların en uygun olduğu yer”

“Bu kampanya Türkiye’de bir ilk olacak.” diyen Algün, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Çünkü biz bunu geriye dönüp baktığımız zaman, dolar 1 arttıysa, bizim daireler 2 artmış. Dolayısıyla alan hep daha fazla kazanmış. Yani ne faizi, ne dövizi, ne altını, ne borsası, yani bizim dairelerimizin fiyatları katlanarak artıyor. Yani şunu söylemek istiyorum; Düzce gerçekten gayrimenkul olarak fiyatların en uygun olduğu yer. Yani açık söyleyeyim, geçenlerde yurt dışından misafirlerim vardı, geldiler, gördüler ve projeleri beğendiler, gerçekten çok ucuza satıyoruz. Yani bugün bir Bolu ile mukayese edelim, fiyatlarımız yarı yarıya, bir Adapazarı ile mukayese edelim, fiyatlarımız yarı yarıya. Yani büyükşehirlerle mukayese bile edilemez. Mesela bugün İstanbul’da eli ayağı düzgün bir ev alayım de, konut alayım de, 5 milyonun altında bulamazsınız. 5 milyona ev alacaksın, 6 -7 bin TL’ye kiraya vereceksin. Gel bana 5 milyonla 10 tane daire vereyim sana.” şeklinde konuştu.

HABER: Savaş ARI