Düzce Marangozlar ve Mobilyacılar Odası tarafından KOSGEB Kredileri ve Mesleki Eğitim Teşvikleri bilgilendirme toplantısına Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Necmi Köroğlu, , İŞKUR Müdürü Ferhat Acar, KOSGEB Müdürü Necdet Yaşar Şahin, Düzce Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Seyhan Ökmen, Düzce El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Ergün ve odaya bağlı üyeler katıldı.

Toplantıda KOSGEB Kredileri, Mesleki Eğitim teşvikleri, Çıraklık ve Ustalık Belgeleri hakkında oda üyelerine kurum il müdürleri tarafından bilgilendirme yapıldı.

Toplantı öncesinde Öncü Haber mikrofonuna açıklamalarda bulunan Düzce Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Zekeriya Altay,  “Devletimizin zaman zaman yayımladığı, Çıraklık Eğitim olsun, Vergi Dairesi olsun, KOSGEB kredileri olsun bazı desteklemeleri var. Bunlarla ilgili kurum müdürleri ile bire bir üyelerimizi buluşturup, daha net bilgiye ulaşmak amaçlı bu toplantıyı düzenliyoruz. Her sektörde, her meslekte olduğu gibi, bizim de sıkıntılarımız var. Özellikle usta sıkıntımız hat safhada. Bununla ilgili Çıraklık Eğitim Merkezi ile birlikte bir istişare yapıp, ne yapabiliriz, nasıl yapabiliriz? Bunun çözüm yollarını arayacağız. KOSGEB desteklerimiz var; zaman zaman üyelerimize mesaj atsak dahi, yetersiz olabiliyor. Ama müdürlerle, üyelerimizi bir araya getirip herkes merak ettiği soruyu sorarsa, daha net bir yere varmış oluyoruz. Toplantımızın amacı bu” dedi.