Düzce’de çiçekçilerde Anneler Günü dolayısıyla sabahın erken saatlerinde itibaren yoğunluk görülmeye başladı. Annelerini ve eşlerini mutlu etmek isteyen vatandaşlar çiçekçilerin yolunu tutarken, çiçekçilerde de kalabalıklar oluştu.

“Bugün annelerimiz için çalışıyoruz”

Çiçekçi Erol Sezer, Anneler Gününe özel kampanyalar düzenlediklerini söyledi. “Bugün annelerimiz için çalışıyoruz” diyen Sezer, “Annelerimize çok güzel çiçek çeşitleri getirdik. Hazırlıklarımızı yaptık. Yoğunluğumuz bir hafta öncesinden başladı. Kısıtlamaların kalması ile bu yıl güzel bir hareketlenme var. İşlerimiz yoğun, servis araçlarımız dışarıda teslimat yapıyorlar. Zaman zaman siparişlere yetişemiyoruz. Bizde dükkanda çiçeklerimizi en hızlı şekilde hazırlayıp annelerimize ulaştırmaya çalışıyoruz” dedi.  

“Çiçek fiyatları geçtiğimiz yıllara oranlar arttı”

Çiçek fiyatlarının geçtiğimiz yıllara oranla bu yıl daha da yükseldiğinin altını çizen Sezer, “Çiçek fiyatlarında geçen yıla göre artış var, ama bizler fiyatı arttırmamaya çalışıyoruz.  En uygun fiyattan vermeye çalışıyoruz çünkü müşterilerimiz her yıl sabit. Sağ olsunlar her zaman bizi tercih ediyorlar. Bizde her yıl yaptığımız indirim kampanyasını yine yaptık. Canlı çiçeklerimizde %50 indirim var. Bu sebeple güzel bir yoğunluğumuz var.

Kampanyamız her yıl olduğu için müşterimiz alışkın ve çok memnunlar ve her yıl müşteri sayımız daha da fazla artıyor. Başta şehit annelerimiz olmak üzere bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Bizi tercih eden müşterilerimize de teşekkür ediyorum” diye konuştu.