Düzceli Genç Moda Tasarımcısı ve girişimci iş insanı Arafat Tandoğan’ın ürettiği yeni nesil sokak modası giyim ürünleri gençler arasında yeni bir trend haline gelirken, Tandoğan Türkiye’den sonra yoğun talep üzerine yakın zamanda Avrupa pazarına açılmayı amaçlıyor.

Düzce’nin yerli markası olan Soü Freanqline yeni nesil sokak modası giyim ürünlerine Türkiye’nin dört bir yanında talepler artarken, Genç Modacı ve Düzceli Girişimci İş İnsanı Arafat Tandoğan, bugün gençlere yönelik Lucky Bros Kafede etkinlik düzenledi.

Düzenlenen etkinlikte tasarladığı yeni nesil sokak modası ürünlerinin tanıtımını yapan Arafat Tandoğan, aynı zamanda etkinliğe katılan gençlere çekiliş ile tasarladığı ürünleri ve Lucky Bros Kafe hediye çeklerini dağıttı.

Tandoğan: “Düzce’nin adını bu marka ile Türkiye ve Dünyaya duyurmak istiyorum”

Düzenlediği etkinlik ile ilgili  Öncü Haber Mikrofonuna konuşan Genç Modacı Arafat Tandoğan,  Soü Freanqline markasının Düzce’nin markası olduğunun altını çizdi. 

Tandoğan, “Yaklaşık 2 senedir, Soü Freanqline markasını üretiyorum. Gençlere yönelik giyim üretimi ile uğraşıyorum ve Düzce’de bu işi kurdum. Amacım Düzce’nin adını tüm Türkiye ve dünyaya bu giyim markası ile tanıtmak. Bu günde Nildem Abla ile gençlere yönelik böyle bir etkinlik düzenlemeye karar verdik Lucky Bros kafe de. Etkinliğimiz bugün akşam saat 20:00’a kadar devam edecek bugün. Etkinlikte hem ürünlerimizi sergiliyoruz, hem çekilişler yapacağız. Çekilişlerde hem ürünlerimizden hediye edeceğiz, hem de kahve hediye çekleri vereceğiz. Ben bize bu imkânı verdiği için Lucky Bros Kafenin işletmecisi Nildem Özçelik’e teşekkür ediyorum” dedi. 

Özçelik: “Tandoğan genç bir yetenek ve başarılı iş insanı”

Lucky Bros  Kafe’nin işletmecisi Nildem Özçelik ise, Tandoğan’ın genç bir yetenek ve genç bir iş insanı olduğunu kaydederek, “Bu tamamen Arafat’ın başarısı ve çabası. Ben sadece kendisine ev sahipliği yaptığımı düşünüyorum. Tabii burada böyle güzel bir topluluğu gördüğüm için çok mutluyum. Gayet güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.  

HABER: Savaş ARI