Geçtiğimiz hafta sonu, tasarladığı Soü Freanqline giyim markası ile yeni nesil sokak modası giyim ürünlerinin katalog ve reklam çekimlerini Konuralp bölgesindeki Arkeolojik kazı çalışmalarının devam ettiği Antik Tiyatro’da yapan Düzceli Genç Modacı ve Girişimci İş İnsanı Arafat Tandoğan’ın tasarladığı ürünlere, genç nesil yoğun rağbet gösteriyor.

Türkiye’nin yanı sıra yoğun talep üzerine dünya pazarına da açılmayı hedefleyen Türkseven ailesinin ferdi, genç modacı Tandoğan’ın tasarladığı yeni nesil sokak modası giyim ürünleri, gençlerin en çok tercih ettiği, trend ürünler arasında yer almaya başladı.

Konu ile ilgili Öncü Haber Mikrofonuna konuşan Modacı Tandoğan, “Düzce’de kurduğumuz atölyede tasarladığımız yeni nesil sokak modası giyim ürünleri, gençler tarafından büyük ilgi görüyor. Tasarladığımız ürünler Türkiye pazarının yanı sıra, yakın zamanda yoğun talep üzerine dünya pazarında da yer alacak.   Düzce’de kurduğumuz atölyede tasarladığımız ürünlerin, yakın zamanda dünya pazarında yer alması bizim için büyük bir fırsat. Bildiğiniz gibi tasarladığımız ürünlerin katalog ve reklam çekimlerini Düzce Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’den aldığımız özel izinle Konuralp’te bulunan Antik Tiyatro’da yapmıştık. Bu nedenle ben Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’ye bize böyle bir fırsat tanıdığı için teşekkür ediyorum. Katalog ve reklam çekimlerini Konuralp Antik Tiyatroda yapmamızın bir diğer amacı da, bu tarihi güzelliklerin dünyada tanıtılması. Çünkü bu kataloglar Dünyanın birçok ülkesine gönderilecek” açıklamalarında bulundu.

HABER: Savaş ARI