Beyköy 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren MASDAF fabrikasının yöneticileri ve çalışanları yemekte bir araya geldi. Ensar toplantı salonunda verilen yemekte Fabrika Müdürü Azem Sarı, MASDAF’ın geçmişte yaşadığı olumsuzluklara karşın dimdik ayakta durduğunu belirtti.

Sarı “MASDAF dimdik ayakta. Üzerimizde ölü toprağı vardı ancak şuanda çok güzel bir görüntü hakim. 4 kişilik bir çekirdek ailem varken şuanda 170 kişilik bir ailem var. Bu etkinliklerimiz devam edecek.” dedi.

Fabrikanın 33 yıllık bir geçmişe sahip olduğunu ifade edenSarı, “62 tane ülkeye ihracat yapan bir firma. Buradan ihraç edilen tüm ürünler made in Turkey/Düzce olarak çıkıyor. MASDAF; pompa, tank ve hidrofor üretiyor. Türkiye’de de ilk iki firmadan biriyiz. Dünyada da sözümüz geçiyor. Firma olarak kaliteli iş yaparak dünya pazarına açılmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

Yeni teşvik paketinde 4. Bölgede yer almanın avantajlarından firma olarak yararlanacaklarını söyleyen Sarı,4. bölgede olmanın faktörleri bize de yansıyor. Hedefimiz 170 kişide kalmak değil. Diğer noktalarda da iş imkanı sağlamak. Bunun için de teşvikin önemi var. MASDAF’ın nitelikli eleman arama sürecimiz devam ediyor. Vardiyalı sisteme geçmeyi planlıyoruz. Geçtiğimiz takdirde 20-15 kişilik bir ekip daha almayı planlıyoruz.” dedi.

 

Haber; S. KAŞKIR