Tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de büyük bir kabusa dönüşen Kovid-19 salgını nedeniyle geçtiğimiz 2 yıl boyunca 11 ayın sultanı ramazan ayı buruk geçirilmişti. Türkiye’de aşılama oranının yükselmesi ve beraberinde vaka sayılarındaki hızlı düşüşün ardından normalleşme sürecine girilmesi ile birlikte, Türk toplumu özlenen ramazan aylarını yeniden yaşamaya başladı. Kalabalık iftar sofralarında buluşan vatandaşlar, eskiye dönmenin büyük mutluluğunu yaşıyor.

Düzce Marangozlar ve Mobilyacılar Odası’nın geleneksel iftar programı da 2 yılın ardından yeniden dün akşam yapıldı. Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkan Adayı Murat Geçici’nin de katıldığı iftar programına marangoz ve mobilyacı esnafları yoğun katılım gerçekleştirdi.

İftar programı öncesinde Öncü Haber mikrofonuna açıklamalarda bulunan Oda Başkanı Zekeriya Altay, Düzce Marangozlar ve Mobilyacılar Odasının çok büyük bir aile olduğunu vurguladı. 2 yılın ardından yeniden düzenlenen iftar programında odaya bağlı marangoz ve mobilyacı esnafları ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını kaydeden Altay, oda olarak bu tür organizasyonlara her zaman önem verdiklerinin altını çizdi.