Gölyaka Belediye Başkanı seçilmesinin ardından, ilçe turizmini geliştirmek için önemli adımlar atan Belediye Başkanı Yakup Demircan’ın bu çalışmaları meyvelerini vermeye başladı. Yaylaları, Efteni Gölü ve birçok doğal güzelliği ile turizmde cazibe merkezi haline gelen Gölyaka ilçesi, hatan sonları Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen ziyaretçilerin uğrak noktası oluyor.

Gölyaka Belediyesi ekipleri tarafından, Güzeldere Köyünde oluşturulan mini kayak pistinde, gelen ziyaretçiler kayak yapma imkanı buluyor. Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, hafta sonunu geçirmek için İstanbul’dan gelen 30 kişilik kafile ile bu kayak pistinde kayak yaparak karın tadını çıkarttı.

“Burada kayak yapmak gerçekten çok zevkli”

Konu ile ilgili Öncü Haber muhabirine açıklamalarda bulunan Başkan Demircan, “Gölyaka ilçesi hafta sonları Türkiye’nin dört bir yanından gelen ziyaretçilerin uğrak yeri haline geldi. Bizde, ziyaretçilerimizi en iyi şekilde ağırlamak için çalışma yapıyoruz. Belediye ekiplerimiz tarafından Güzeldere Köyü girişinde mini bir kayak pisti oluşturuldu. Bugünde, İstanbul’dan gelen 30 kişilik misafirimiz ile burada kayak yaptık. Ben bütün herkesi buraya kayak yapmaya davet ediyoruz. Bir daha kar yağdığında, belediye ekiplerimize burasını dokundurmayacağım, yani karı temizletmeyeceğim. Çünkü burada kayak yapmak gerçekten çok zevkli” dedi.

Başkan Demircan ayrıca, ilçeyi turizmde marka yapmak için gerekli tüm çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

HABER: Savaş ARI