Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle toplu etkinliklerin yapılamadığı ayların 1 Temmuz’da başlayan tam normalleşme ile geride kalmasının ardından Gümüşova Belediyesi ilçe sakinlerine yazın tadını doyasıya çıkartmak için düğmeye bastı. 7’den 70’e Gümüşovalılar, belediye tarafından organize edilen tiyatro etkinliğinde bir araya gelecek.

Selçuk Develi ve Nurullah Çelebi Tiyatrosu’nun sahne alacağı tiyatro etkinliği 26 Ağustos Perşembe günü Gümüşova Belediyesi Pazaryeri’nde çocuklar için saat 16.00, yetişkinler için ise 20.30’da başlayacak.

Etkinliğin minikler için olan bölümünde ödüllü yarışmalar düzenlenecek. Pamuk şeker ikramı da yapılacak olan etkinlikte sihirbaz gösterileri ve sahne oyunları da yer alacak. Yetişkinler ise komedi tiyatrosunda kahkaha dolu bir akşam geçirecek.

Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan, “Belediyemiz tarafından 26 Ağustos Perşembe günü ilçemiz pazaryerinde çocuklar ve yetişkinler için tiyatro ve özel etkinlikler düzenlenecektir. Etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir.” sözleriyle Gümüşovalılar’ı özel organizasyonda doyasıya eğlenmeye davet etti.

HABER: Mehmet GÜNESEN