Düzce’de 2 gündür etkili olan yoğun kar yağışı, özellikle yüksek kesimlerde hayatı olumsuz etkiledi. Düzce’de birçok köy yolu ulaşıma kapanırken, İl Özel İdaresi çok sayıda personel ve araçla kapalı köy  yollarını yeniden ulaşama açmak için yoğun bir çaba sarf etti.

Gümüşova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de yoğun kar yağışına karşı dün sabah saatlerinden itibaren, yoğun bir çalışma içerisine girdi.

İlçe merkezinde ana arterler başta olmak üzere tüm sokak araları kardan arındırılırken, ekipler dün gece saatlerinden itibaren ise don ve buzlanma olaylarına karşı tuzlama çalışması yaptı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan,  “İlçemizde gece saatlerinde başlayan kar yağışından dolayı Fen İşleri Müdürlüğümüzün dün sabah 05:00’ te başlayan yol açma ve temizleme çalışması gün boyunca devam etmiş olup, ilçemizde ulaşım sorunu yaşanmamıştır. Tuzlama çalışmaları bu geceden itibaren düzenli olarak devam edecektir. Özverili bir çalışma örneği sergileyerek, ilçemizde ulaşımın aksamaması adına gün boyunca yol açma ve temizleme çalışması gerçekleştiren mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

HABER: Savaş ARI