Düzce’de yedi marketiyle hizmet veren  Cimaş Şirketler Grubu Çilimli’de görkemli bir açılış  tören ile hizmete sunduğu ikinci şubesi ile birlikte market sayısını toplamda  sekize çıkardı. Açılış töreninde Öncü Haber ekibine özel açıklamalarda bulunan Çimaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuncer, ”nasip olursa market sayımızı daha çok arttırmak istiyoruz” dedi.




“Marketleri ticaretin yanı sıra halkımıza hizmet olarak görüyoruz”
Marketleri ticaretin yanı sıra halkımıza hizmet olarak gördüğünü belirten Tuncer şunları söyledi: “Cimaş’ın hikayesi çok uzun. 23 yıl önce 1997 yılının ağustos ayında   tek şube olarak kuruldu.  Daha sonra bir yıl içerisinde üretime başladık. Yaklaşık 22 yıldan beridir bu sektörde devam ediyoruz. 7 yıl öncede tül perde üretime başladık.  Şuanda market sayımız sekize ulaştı. Genelde sekiz Çilimli’de ise ikinci şubemizi bugün açtık. Açılış konuşmasında söylediğim gibi biz bu marketleri ticaretin yanı sıra halkımıza hizmet olarak görüyoruz.”
 


“Şuanda genelde 250 çalışanı olan bir firmayız"
Marketlerde toplamda 250 kişiye istihdam sağlandığını belirten Mehmet Tuncer şunları belirtti: “Cimaş firması çok ortaklı bir firma. Ekonomik şartların zor olduğu bu dönemde biz halkımız ile bütünleşmeyi becerebilmiş bir firmayız. Şuanda genelde 250 çalışanı olan bir firmayız. Düzce’nin ve bölgenin yerel sermayeler içerisinde durumu ve çalışan sayısı iyi olan firmayız. Bütün bu yeni açılan marketlerimizde ticarette ve özellikle gıda kısmında bölge insanını yanımızda görmek bizi mutlu ediyor.”
 


“2020 yılında hedeflerimiz büyük”
2020 yılında hedeflerinin büyük olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuncer şunları söyledi: “2020 yılında hedeflerimiz büyük. Biz gıdada yatırımlarımızı durdurup tekstil sektörüne önem vermiştik. İki tane fabrika açarak aylık 250 bin metrenin üzerinde tül perde üretimi yapan bir tesisimiz var. Bu yıl ile beraber gıda sektörüne yöneldik. Nasip olursa şube sayılarımızı arttıracağız. Ekonomik şartlar bunları ön plana çıkarmamıza neden oluyor. Ülkemizin ekonomik şartları üretimden daha çok perakende sektörüne yöneltiyor bizleri. Bizde perakende sektörüne ağırlık vererek şubelerimizi arttıracağız.”