30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99'uncu yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Düzce’de de büyük bir coşku ile kutlanıyor.

Kurtuluş Savaşı'nı zafere götüren, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Düzce Valisi Cevdet Atay ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ev sahipliğinde, inşası yeni tamamlanan Düzce Mutfak Sanatları Merkezinde resepsiyon düzenlendi.

Düzenlenen resepsiyona Düzce Valisi Cevdet Atay ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün yanı sıra, Düzce İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, Düzce İl Jandarma Komutanı Mustafa Çetinkaya, Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal, BELMEK Koordinatörü İlknur Bahar, Düzce Kent Konseyi Başkanı Uzm. Arb. Avukat Ali Dilber, kurum müdürleri, şehit yakınları ile gaziler katıldı.

Resepsiyon öncesinde Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Valisi Cevdet Atay ve misafirlere Düzce Mutfak Sanatları Merkezini gezdirdi.

Düzce Belediyesi Mehteran Takımı Konseri ile başlayan resepsiyonda, Vali Atay, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan ile İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, şehit yakınları ve gaziler ile yakından ilgilendi.

Resepsiyon, Düzce’nin yöresel yemeklerinden oluşan ikramlarla sona erdi.

HABER: Savaş ARI