İnşaat taşeronluğu ile hayatını kazanan ve Aziziye Mahallesi Birinci Çıkmaz'da yaşayan, evli ve bir çocuk babası olan 40 yaşındaki Şehabettin Sarı'dan 7 aydır haber alınamıyor. Eşi ve oğlu Sarı'nın başına kötü bir şey gelmesinden endişe ediyor.

Şehabettin Sarı'nın herhangi bir düşmanı veya borcu olmadığını söyleyen eşi Perihan Sarı, yaklaşık 7 aydır kayıp olan eşinin bulunmasını istiyor. İnşaat şantiyesinden işçi götürmek üzere yolu çıkan ve o günden bu yana da kendisinden hiç bir haber alınamayan Şahabettin Sarı'nın hayatından endişe eden eşi ve oğlu gerekli yerlere başvurduklarını bildirdiler. Adeta Sırra kadem basan ve kaybolduğu günden bu yana kendisinden haber alınamayan Sarı'nın oğlu babasının kaybolmasından sonra psikolojik bunalıma girdiğini kaydetti.

Eşi Şehabettin Sarı'nın bulunması için başta savcılık olmak üzere güvenlik güçlerine başvurduklarını, fakat herhangi bir sonuç çıkmadığını söyleyen Perihan Sarı, eşinin bir an önce bulunmasını istiyor. Eşinin kaybolmasına bir anlam veremediklerini söyleyen Perihan Sarı, eşinin borcu olmadığını ayrıca kimseyle husumeti bulunmadığını da belirtti. Eşinin başına kötü bir şey gelmesinden endişe ettiğini söyleyen Perihan Sarı, eşinin kullandığı 81 AC 131 plakalı aracı görenlerin güvenlik güçlerine veya kendilerine haber vermelerini istedi.