Düzce Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, yükümlülerin iyileştirilmesi ve topluma kazandırılması amacıyla eğitim ve iyileştirme projelerine devam ediyor. Düzce Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından  Düzce Belediyesi, Düzce Ticaret Borsası, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile hazırlanan “İşleyen Eller Gülen Yüzler” ve “Işığın Yansıt” adlı projeler kapmasında yükümlülerin hazırladığı telkâri, kazaziye ve filografi sergisi gerçekleştirildi.
 



Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen sergiye Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü,  Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, Düzce İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, Düzce Müftüsü Hüseyin Can, Düzce Baro Başkanı Azade Ay ve diğer protokol üyeleri katıldı.
 


Protokol üyeleri kurdele kesiminin ardından yükümlülerin  yaptığı ürünleri tek tek inceleyerek bilgiler aldı.  Yapılan ürünler protokol üyeleri tarafından büyük beğeni topladı.