AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü  Ankara’da düzenlenen ‘Tam Bana Göre Festival’inde katılım sağlayarak, gelen misafirlere Düzce’yi anlattı. 5 günü kapsayan etkinlikte, Düzce standı yoğun ilgi görüyor.

Türkiye’nin en büyük gençlik festivali olan ‘Tam Bana Göre Festival’ Ankara’da geniş katılımla başladı. Düzce Belediyesi de festivalde yerini alarak hem Ankaralılar’a hem de yurdun dört bir yanından gelen misafirlere Düzce’yi anlattı. Ankara Millet Bahçesi’nde kurulan alanda 38 numaralı stantta yer alan Düzce Belediyesi; misafirlere kenti tanıtıcı kitap, dergi ve çeşitli hediyeler takdim etti.

FESTİVALE DÜZCE DAMGASI

Tam Bana Göre Festival’inde AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ile Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de yerini alarak, Düzce tanıtımına katkı sağladı.

Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından açılan standa gelenlerle tek tek ilgilenen Keşir ve Özlü, Düzce’nin doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleri hakkında bilgilendirdiği misafirleri şehre davet etti.

Öte yandan Düzce’nin yerel müzik grubu Maço ve dans grubu İhtiyar Delikanlılar, performanslarıyla Ankaralılar’ı coşturdu.