Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, yeni tip koronavirüse (COVİD-19) yakalanmasının ardından 19 Aralık tarihinden bu yana tedavi gören Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam’ı ziyaret etti. Ankara Şehir Hastanesi’ne giden Vekil Yılmaz, Başkan Çam’ın sağlık durumu hakkında doktorlarından bilgi aldı.

Çam’a geçmiş olsun dileklerini ileten Milletvekili Yılmaz, “Belediye Başkanımız Rasim Çam’ı ziyarete geldik ve durumunun iyi olduğunu görmek bizleri mutlu etti. Koronavirüs salgınına yakalandığı ilk günden bu yana belediye başkanımızın tedavi süreci ile yakından ilgilenmekteyiz, çok şükür ki korona virüsü yendi” dedi.

Çam’ın tedavisine fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümünde devam edildiğini belirten Yılmaz, “Başkanımızın en kısa zamanda Düzce’mize sağlıklı bir şekilde dönmesini umut ediyorum. Bu vesile ile Ankara Şehir Hastanesi yönetimine ve çalışanlarına başkanımız başta olmak üzere tüm hastalara göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.