Bazı noktalarda meydana gelen kazalar nedeniyle tepkiler gelmeye devam ediyor. Çocuk Polisi bürosu arkasında bulunan dört yol ağzında da yaşanan kazalar vatandaşın tepkisine yol açıyor. Bugüne kadar birçok kez yetkili yerlere sokak da önlem alınması gerektiğini ilettiklerini belirten sokak sakinleri, önlem alınmaması nedeniyle hemen hemen her gün meydana gelen kazalar yüzünden tepki gösteriyorlar.

Araçların dört yol ağzında dikkatsizce araba sürmesi nedeniyle haftada en az 3 kazanın meydana geldiğini söyleyen sokak sakinleri, hiç olmazsa bu yola hız kesicilerin koyulmasını istiyor.

Özellikle hastane yönünden gelen araçların karakol sokağına dönmesi sırasında daha çok kazanın meydana geldiğini belirten vatandaşlar, belediyeye bir çok kez bu yolda önlem alınması gerektiğine dair dileklerini ilettiklerini, ancak hala önlem alınmaması nedeniyle yaşanan kazalar yüzünden hergün korku atlattıklarını ve canlarının tehlikede olduğunu savundu. Kavşak da bugün de bir kaza olmuş ve küçük bir çocuk ağır yaralanmıştı.