MHP Düzce İl Kongresi’ne İl Başkanı İlhami Caboğlu’nun daveti üzerine katılan Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Baki Yılmaz ve partili Çetin Sarıahmet tarafından sert tavırlar sergilenerek kovuldu.

2019 seçimlerinde MHP’nin adayı olarak rekor sayıda oyla Kaynaşlı Belediye Başkanlığı görevine seçilen ardından Kadın Voleybol Takımına dair paylaşımları nedeniyle ihraç edilen Şahin’in şahsında Kaynaşlılar’ın iradesine yapılan büyük saygısızlığa vatandaşlar tepki üstüne tepki gösterdi.

Kaynaşlılılar yakışıksız hareket sonrası MHP yöneticilerine “Bir daha Kaynaşlı’dan nasıl oy isteyeceksiniz?” sözleriyle yüklenirken Başkan Şahin’e de ‘yanındayız’ mesajı verdi.

İŞTE O MESAJLAR

Özcan Çelebi

Birol Şahin’e yapılan kongredeki saygısızlığı karşı Kaynaşlı Mhp Teşkilatı istifası etmelidir. Kaynaşlı’nın bir bütün olduğunu il ve genel merkez görmelidir.

Onur Özkan

Saygı satın alınmaz, kazanılır.

Siraç Usta

Adam Gibi Adam Birol Şahin Başkanım.

Haşim Saray

Birol Şahin yalnız değildir.

Ertan Varol

Birol Şahin KAYNAŞLI BELEDİYE BAŞKANIMIZ #YANLIZDEGİLDİR. BAŞKANIMIZA YAPILAN BU TERBİYESİZLİĞİ KINIYORUZ.

Selçuk Kazancı

Belediye Başkanımız Birol Şahin Davetli olarak gittiği MHP İl kongresinde Merkez ilçe Başkanı Tarafından "Burada seni görmek istemiyoruz, Burayı Terk et" Şeklinde sözlerle ayak oyunlarına sokulmak istendi. Yıllarca oy verdiğimiz MHP teşkilatına yakışmadı, olmamalıydı bu yakışmadı !!!

Yekta Altın

Başkanımızın sonuna kadar yanındayız. Adam gibi adam Birol Şahin

Mustafa Enes Usta

SAYGI DÜZENİN ANAHTARIDIR. Bunlar unutulmaz.

Murat Öztürk

Gece gece şuraya bir adam resmi koyalım millet adam görsün millet başkan görsün hey Birol abi sen gönüllere girdin sadece Kaynaşlı değil dünya seviyor seni abilerin kralı hep ileri. Seviyorum Birol abiyi kalbime karışamazsınız ya yoksa üyeliğimi silersiniz olsun silin davamı kalbimden sökemezsiniz ya

Talip Çabukoğlu

Bir dala sığınan kuşu kovmak bile BOZKIR töresine uymaz.

Recep Dinç

Dert etme başkanım müslümanlar yanında olur. Rabbim sabredenlerle beraberdir.

Emrah Şahin

Yanlıştır Ayıptır Yazıktır. Bu Adam Namussuzluk Şerefsizlik Yapmadı! , Adam Gibi Davete İcabet Etmiş. Kaynaşlı Halkının Çiğnendiğini Bir Durum.

MHP’nin geneline söylemiyorum, içindekini çürüklere söylüyorum. Her partinin içinde menfaatçi var her partinin içinde çürük var Birol Şahin başkan doğrucu bir adamdır.

Mehmet Değerli

Türk'ün töresinde örfün de âdetinde eve gelen misafiri bırak birde bugün toyumuz var diyenler ayıp yapmış kim olursa olsun bu nezaketsizlik birde oraya gelen seçilmiş bir belediye başkanı çok ayıp yapmışlar.

Volkan Duman

Bir sonraki seçimde Kaynaşlı’da oyları siler süpürür Birol başkan onu harcayanlar avucunu yalar

Ramazan Akdoğan

Mademki salondan çıkaracaktınız neden davet ettiniz? Ne oldu da bu adam düşman oldu. Lafa gelince müslümanım elhamdülillah oluyor dinimize sahip çıkmalıyız. Bayan milli voleybolculara doğru söylediği için dokuz köyden kovuyorsunuz dimi. Başkan bizim başkanımız hizmetinden de düşüncesinden de memnunuz. En iyi başkan bizim başkan.

Metin Cengiz

Davet ettiğin kişi misafirden öte emanettir. Davet eden emanetine sahip çıkamadı. Ayrıca Kaynaşlı’yı temsil eden bir başkanı kongreden çıkarmak insanlığa sığmaz o hareket ve davranışı yapan kişi de insanlığından nasibini aldığını sanmıyorum. Bizde misafir baş tacıdır. MHP içindeki bu şekildeki çürükleri bünyesinden atmalıdır. Birol Başkan her daim haklı davasından hizmetinden vaz geçmez.

Turan Zengin

Dünyadaki adaletsizliği değiştiremezsiniz. Değiştirebileceğiniz tek şey, Adaletsizlik karşısındaki duruşunuzdur. Bu en büyük gücünüzdür. KAYNAŞLI BELEDIYE BAŞKANI Abim gibi gördüğüm Birol Şahin beye yapılan hareketi tasvip etmiyorum.

Muammer Kızılırmak

Siz o tavrınızla Başkan Birol Şahin' i değil, Kaynaşlı halkını, en önemlisi de Başkan Şahin'i davet eden kendi İl başkanınızı da rencide ettiniz... Yakışmadı...

Recai Uluışık

Şimdi buradan bana bir iki yorum hakkı doğdu,, önce çok üzüldüm keşke yaşanmasaydı, bu hareket Kaynaşlı halkına yapılmıştır başkan davetli olarak Kaynaşlı’yı temsilen davete icap etmiş sonra salonda yapılanlar hiç hoş olmadı. Şimdi buradan soruyorum hangi yüzle Kaynaşlı’ya gelip insanlardan oy isteyeceksiniz herkes af eder Kaynaşlı af etmez, biz bunu Kaynaşlılı olarak not aldık,

Ayhan Bayrak

YAZIKLAR OLSUN O TEPKİYİ GÖSTEREN ŞAHSİYETSİZLERE İL BAŞKANI DAVET ETMİŞSE GERİDE KALANLARA NE OLUYOR. İNANIYORUM Kİ O TEPKİYİ GÖSTERENLER MHP Lİ DEĞİLLER. KAYNAŞLI DA MHP Yİ TOPARLAYAN BİROL BAŞKANIN KATKISI GÖZARDI EDİLEMEZ.

Fatih Yılmaz

Vay be, MHP milliliği kaybetmiş bir dahaki seçimde barajı geçemeyecek koskoca Başkan'a yaptığınız muameleye bakın, çocuk yapmaz bu terbiyesizliği, MHP zaten kabadayı mafya partisi derdi dedelerimiz haklılarmış, Birol Şahin Başkan'ımızı seviyoruz

Efe Süleymanoğlu

İşte Halep işte arşın. Kaynaşlı burada Ankara orada. Mhp genel başkanlığının bu tutumlarına devam ettiği sürece bizler korkuyla bakmaya devam edeceğiz. Halkımız kavga gürültü savaştan bıkmıştır demokratik olaylara aç kalmıştır. Dış güçlerin bizi gerdiği yetmiyormuş gibi iç güçlerde boyna bizi germeye ve tedirgin etmeye aktif rol alıyor. Bir Kaynaşlılı olarak başkanımızı seviyor ve arkasındayız.

İsa Aydın

Orda ses kaydında kabadayı kabadayı konuşan herif, "Doğrusu yanlışı biz karar veririz, sana kalmadı karar vermek" diyen kalitesiz insan, kalitesiz herif. Karar vermek sana da kalmayacak, Bir gün gelirsiniz oy istemeye, misafir kovarsınız siz. Erdoğan'ın gölgesi olmasa size kimse zaten oy vermezdi. Kaynaşlı dan oy alma şansınız artık yok. Hayırlı olsun size. Halkın oyu ile kabadayılık yapan her kim ise şerefsizdir.