Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde başlayan ve Menteşe ilçesine sıçrayan orman yangınının kontrol altına alınması için havadan ve karadan müdahale devam ediyor.

Ekiplere çok sayıda vatandaş da sahada destek verirken, Yeşilyurt Mahallesi’nden arazi satın alan Düzceli dizi ve sinema oyuncusu Mehtap Bayri de yangın sahasında yanan alanlarda ekiplere soğutma çalışmalarına destek veriyor.

Üzerine koruyucu kıyafetler girerek, köylüler ile birlikte yangın söndürme çalışmalarına yardım eden ünlü oyuncu Bayri, bölge halkının da büyük takdirini topladı.

Menteşe ilçesi Kozağaç Mahallesi sınırlarına yaklaşan orman yangınında yanan sahalarda yangın ekipleri ile birlikte elinde tırmık ile soğutma çalışmalarına yakın dostları ile katılan oyuncu Mehtap Bayri, “Neredeyse bir haftayı geçen zaman diliminde gerçekten hepimiz içler acısı korkunç durumlardayız.

Bütün ormanlarımız yanıyor ve ben bunu yapanları, müsaade edenleri asla unutmayacağız, unutmayalım. Ormanlarımızın bu hale gelmesine neden olanları lütfen unutmayalım. Korkunç. Burada dünya kadar canlı yandı” dedi.

HABER: Savaş ARI