En son 17 Ekim 2020 tarihinde oynanan Düzcespor - Siirt İl Özel İdare maçında sahaya çıkan Düzcespor’un savunma oyuncusu Oğulcan Şahin doktorları şaşırtmaya devam ediyor.

Düzcespor’u saran koronavirüs vakaları sonrasında bugüne kadar 10 kez teste giren genç oyuncunun sonuçları  4 kez negatif, 6 kez ise pozitif çıktı. Doktorlar bile bu duruma şaşırırken Oğulcan Şahin’in tedavisine ivedi bir şekilde başlandığı Orduspor - Düzcespor maçında yerini alamayacağı öğrenildi.

Öte yandan Düzcespor’un genç ortasaha oyuncusu Emir Yıldırım’ın da COVİD-19 test sonucunun pozitif çıktığı bilgisine ulaşıldı. 12 Şubat 1996 doğumlu Oğulcan Şahin 1. Lig’de 2, 2. Lig’de 31, 3. Lig’de 39, U-21’de 54 maçta görev alırken bu yıl ise Düzcespor formasıyla 4 maça çıktı.

ÖMER FARUK KADRODA

Düzcespor’un önemli gol silahı Ömer Faruk’un ise son testinin negatif çıktığı öğrenilirken Orduspor Düzcespor maç kadrosuna alındığı bilgisine ulaşıldı. Düzcespor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç’ın da Ömer Faruk’un takıma dönmesine sevindiği öğrenildi.