Birkaç gün içinde Düzce genelinde kaza sayılarında artış yaşandı. Son olarak dün D-100 karayolu üzerinde gerçekleşen kaza sonucunda da 22 yaşındaki Sümeyye Bilçin hayatını kaybetmişti. Özellikle duble yol üzerinde yaşanan ölümlü kazaların ardından AK Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay da duble yol üzerinde açıklamalarda bulundu.

“Yolun bitmesi hepimizin arzusu.”

Kazaların üzücü olduğunu belirten Erbay, “Duble yolun tamamlanarak Sakarya İl sınırına kadar gitmesi hepimizin arzusu. Bu üzücü kazaların olmaması için herkesin gereken dikkat ve özeni göstermesi lazım. Bu konuda her türlü tedbirin trafik ekipleri tarafından alınması gerekiyor. Ben duble yolun tamamlanması konusunda çok özen gösteriyorum.” ifadelerini kullandı.

“Gerekli önlemler hemen alınmalıdır.”

Kazaların son bulması gerektiğini belirten Erbay, “Dün akşam bir telefon aldım. Gölyaka istikametinden gelen bir araç Düzce şehir merkezine doğru gelirken bir kaza gerçekleşmiş ve 22 yaşındaki genç bir kızımız hayatını kaybetmiş. Bu çok kötü bir durum. Vatandaşlarımızın hayatı bizim için çok önemli. Yaşamını kaybeden evladımız, hepimizin evladıdır. Trafiğe feda edecek canımız yoktur. Bunun için gerekli tüm önlemler hemen alınmalıdır. Yol yapımı boyunca uyarı levhaları konusundaki tedbirler gerektiği gibi kalıcı bir şekilde alınmalı.” şeklinde konuştu.