Ziyarete; Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cemal Aksan, İbrahim Canpolat, Meclis Başkan Yardımcısı Metin Topal, Katip Üye Murat Sert, Meclis Üyeleri Görkem Özdemir, Ümit Ülgen, İshak Şengüloğlu, Halil Uzun, Rasim Mercan, Cengizhan Veziroğlu, Emre Durmazoğlu, Rıza Yıldız, Hasan Mutlu, Ümit Yıldırım katılım sağladı.

Ziyarette her bir meclis üyesi kendisini tanıtarak iştigal ettiği iş ile ilgili olarak Vali Cevdet Atay’ı bilgilendirdi.

Ziyaret dolayısıyla memnun olduğunu ifade eden Vali Cevdet Atay; “Düzce’mizin güçlü bir potansiyeli var. Tarım, turizm, sanayi, ticaret ve diğer alanlarda şehrimizin geleceğine katkı verecek projelerde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmayı temenni ediyorum. Sizlerin bu çalışmalara katkılarının devam edeceğine inanıyorum.” dedi.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık; “Düzce iş dünyasının çatı kuruluşu olarak buradayız. Bir seçim sürecimizi geride bıraktık. Düzce için hizmet etmeye devam edeceğiz. Üyelerimizin bizlere emanet ettiği itibarın ve güvenin değerini biliyoruz ve teveccühlerinin verdiği sorumluluğun da farkındayız. Emanet aldığımız bu hizmet bayrağını ileriye taşımaya gayret edeceğiz. Her bir meclis üyemiz alanında başarılı olmuş, Düzce’nin geleceğine inanmış, Düzce ekonomisini büyütmek için gayret içinde olmuştur. Sizin liderliğinizde sektör iş birliğimiz artarak devam edecektir. Düzce’nin ekonomisini, ticaretini, büyütmek, istihdamını artırmak için tüm gücümüzle çalışacağız “  dedi.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık ve Düzce TSO Yönetimi yeni hizmet binası konusunda, Düzce Valisi Cevdet Atay’dan destek talep etti. Vali Atay, Düzce TSO’nun Yönetime yeni hizmet binası konusunda destek sözü verdi.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Düzce Valisi Cevdet Atay’a Düzce Gümrük Müdürlüğü konusunda çalışmaların son aşamalara geldiğini en kısa sürede Düzce’ye Gümrük Müdürlüğünü kazandıracaklarını söyledi.

Düzce TSO Heyeti Vali Atay’ın ardından Vali Yardımcısı Süleyman Hürrem Aksoy’u da ziyaret etti.