Geçtiğimiz günlerde yayınlanan İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile yeni bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanan Düzce İl Emniyet Müdürü Saim İşlek ve ailesi, Emniyet Müdürlüğü mensupları ve aileleri ile bir veda yemeğinde bir araya geldi.

Emniyet Müdür yardımcıları, Şube Müdürleri ve emniyetin değişik birimlerinde görev yapan rütbeli personelin eşleri ile birlikte katıldığı yemekte duygusal anlar yaşandı. İşlek, tüm mesai arkadaşlarının ellerini sıkarak vedalaşırken, çocukları sevmeyi de ihmal etmedi.

Emniyet Müdürü Saim İşlek, Düzce'de bulunduğu süre içinde birlikte görev yaptığı mesai arkadaşlarına veda ederken, her türlü hizmeti ekip ruhu ve takım çalışması anlayışı içinde yürüttüklerini, Düzce halkının kucağını açtığı emniyet teşkilatı ile birlikte ulaştığı huzur ortamından taviz vermeyeceğine inandığını söyledi.

İşlek, yıllar önce Düzce'de taşların yerine oturduğunu söylediğini, bunun daha sonra da devam edeceğini de dile getirdi.

Emniyet Müdürü Saim İşlek'in eşi Hayal İşlek ise eşinin polis teşkilatını öcü olmaktan kurtararak halk ile bütünleşmesini sağladığını belirtti. Hayal İşlek, emniyet teşkilatının burada bulundukları süre içinde ailesi olduğunu, oluşan bağlılığı yıkmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini ifade ederken duygulandığı dikkatlerden kaçmadı.