10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla mesajlar yayınlanmaya devam ediyor. Bütün mesajların ortak dili gazeteciliğin zor ve kutsal bir meslek olduğu yönünde. İşte mesajlar...

Belediye Başkanı İsmail Bayram, “Çalışan Gazeteciler Bayramını’ kutlar, duyarlılık ve sorumluluk gerektiren hizmetlerinde başarılar dilerim.”

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Çalışan Gazeteciler Gününde; Doğru haber, ilkeli gazetecilik anlayışı içinde halkın sesi olmayı ilke edinen tüm Basın mensubu çalışanlarına içten sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

Baro Başkanı Ali Dilber, tüm gazetecilerin gününü kutlar, görevlerinde başarılar dilerim. Bütün gazetecileri hukukun işaret ettiği çerçevede haberler yazmaya devam etmelerini diliyorum.

CHP eski İl Başkanı Basri Karslıoğlu, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınması için gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan, yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa eden tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım.

TSO Başkanı Metin Büyük, Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sürekli gelişen sektörler arasında yer alan medya içerisindeki en önemli unsur olan gazetecilerimizin “Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

DÜ Rektörlüğü, Bu kadar önemli bir görevi yerine getirirken gazetecilerin çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve basın özgürlüğünü kısıtlayan her türlü engelin kaldırılması mesleki gelişimin yanı sıra demokrasilerin gelişimi açısından da önem teşkil etmektedir.

DüzDer Başkanı Cemal Aksan Özgür ve sansürsüz bir basın ile demokratik ve çağdaş bir ülke haline gelebileceğimiz düşüncesiyle, tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, meslek hayatlarında başarılarının devamını dilerim.

DES İl Başkanı Enver Şahin, Yerel ve ulusal basınımızın temsilcileri, bu önemli görevin layıkıyla yerine getirilmesi için; zor şartlarda ve büyük bir özveriyle çalışmaktadırlar. Kısacası onlar insanların haber alma haklarını yerine getirmek için canlarını ortaya koyan kişiler olmuşlardır.

Belediye İş Sendikası, zor şartlarda kamuoyunu bilgilendiren ve kamuoyunun haber alma özgürlüğünü ifşa eden bütün gazetecilerin gününü kutlarız.

Haber; R. BAL