Ülke genelindeki okullarda gençlik merkezleri tarafından uygulanmak üzere hayata geçirilen “Genç Dönüşüm” projesine Düzce Gençlik Merkezi de katıldı. Ülke genelinde tüm okullarda saat 10:00’da başlayıp 12:00 itibariyle biten KPSS Ortaöğretim Sınavı’na girenler adaylardan sınav sonrasında sınavda dağıtılan kalem setleri ihtiyaç sahiplerine iletilmek ve geri dönüşüme verilmek amacıyla toplandı.
Düzce’de tüm okullarda uygulanan projenin Düzce Gençlik Merkezi Lideri Aysel Gökmen konuyla ilgili mikrofonumuza şu açıklamalarda bulundu: “Bugün sınav sonrası kalem setlerini topluyoruz geri dönüşüm amaçlı. Ayrıca gönüllü öğrencilerimizle birlikte köy okullarında ihtiyaç sahibi minikler için kalem topluyoruz. Düzce Gençlik Merkezi olarak buradayız. Tüm okullara gönüllülerimizi gönderdik onlarla birlikte yürütüyoruz çalışmamızı. Türkiye genelinde başlatıldı bu uygulama gençlik merkezleri olarak. Biz de topladığımız kalemleri ihtiyaç sahiplerine götüreceğiz.”
Gökmen ile Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde bekleyen Düzce Gençlik Merkezi gönüllüleri de böyle bir etkinliğe katkı sağlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.