AK Parti’den ayrılan eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan tarafından kurulan Deva Parti’nin kurucular kurulunda yer alan Avukat ve Arabulucu Metin Kaşıkoğlu, teşkilatlanma çalışmalarında aktif şekilde rol alıyor.

AK Parti’den iki dönem milletvekilliği ve bir dönem il başkanlığı yapan ancak Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ‘Bize katıl’ çağrısı ile fikir ayrılıklarını gerekçe göstererek partisi ile yollarını ayıran Kaşıkoğlu, şimdi de Deva Partisi Düzce Teşkilatı’nın oluşumu için kolları sıvadı. Kaşıkoğlu sosyal medye hesabı üzerinden Düzcelileri’i partilerinde görev almaya davet etti.

“Partimizin illerde en ideal şekilde kuruluşunu gerçekleştirmek için çalışmalarımız başlamıştır”

Deva Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Metin Kaşıkoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Deva Partisi il teşkilatları kuruluş çalışmaları kapsamında Genel Merkez tarafından oluşturulan 18 adet komisyon içinde 5 no.’lu komisyon olarak, diğer 4 kurucular kurulu üyesi arkadaşımız ile birlikte öncelikle Aydın, Muğla, Denizli ve Uşak il teşkilatları için üçer kişilik kurucu heyet oluşturmak adına görevlendirilmiş bulunuyoruz. Partimizin illerde en ideal şekilde kuruluşunu gerçekleştirmek için çalışmalarımız başlamıştır. Pandemi süreci nedeniyle şu anda digital ortamda partimize yoğun şekilde devam eden müracaatlar üzerinde analiz ve değerlendirmelerimiz devam etmektedir. İllerimizde teşkilatlarımızın kuruluşunun en ideal şekil ve kişilerle gerçekleştirilmesine katkı sağlamak, görüş ve kanaatlerini bildirmek, görev alma isteklerini belirtmek isteyen arkadaşlar aşağıda belirtilen iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirler.”