Beyköy Belediye Başkanı ve aynı zamanda Beyköy Belediyespor'un da başkanı olan Osman Kılıç, Düzcespor Teknik Drektör'ü Aldoğan Argon'u istifaya davet etti. Bögesel Amatör Lig 11'inci grupta oynanan Düzcespor Beyköy Belediyespor maçının değerlendirmesini yapan Kılıç, adeta eteş püskürdü.

Kılıç şöyle konuştu; "Maçın dostluk ve çentinmenlik çerçevesi içerisinde geçmesi için elimizden geleni yaptık. Dün oynanan maç berabere bitmiştir. Düzce kazanması için mücadele ettim ama Düzce kazanamamıştır. Gördüğünüz gibi beraberlik hiçbir işe yaramadı. Biz bundan üzüldük. Ben şahsım adına üzüldüm. Ama dün bizim sahamızda bize küfür edenleri ben ayrıca kınamak istiyorum. Beyköyle bizi birbrimize düşüren bir grup insanlar vardı. Bu insanlardan bir tanesi de Düzcespor Teknik Drektörü Aldoğan Argon'dur. Argon'u acil ve ivedili bir şekilde istifaya davet ediyorum. Dün biz dostluk ve bareberlik maçı için yola çıkmıştım. Düzcespor teknik Drektörü'ne, insanlara birlik beraberlik mesajı vermek için iki takımın sahaya kol kola girmesini teklif ettik. Ancak Argon, 'Hayır efendim Beyköy bizim rakibimizdir.' dedi. Bunu yapan antronörün kendisidir. Bu cevap bizi üzmüştür. Kendisinin Düzceli ruhuna sahip olmadığına inanıyorum ve Düzceli ruhuna sahip olmayan insanların Düzce'de olmaması gerektiğine inanıyorum. Hiç bir yerde durmasına gerek yok. Bu işi yapacak Düzceli arkadaşlarımızda vardır. O yüzden ben kendisini istifaya davet ediyorum.

Dün oynanan maça eşini de getirdiğini söyleyen Kılıç, "Maçın daha sıcak bir ortamda geçmesi için ben yakın arkadaşlarımı ve eşlerini de bu maça davet etmiştim. Ancak yapılan küfür ve hakaretler yüz kızartıcıydı. Düzcespor'un Teknik Drektörü Aldoğan Argon seyirciyi gaza getirmiştir." dedi.

İşte o konuşmalar...