Mehmet Akif Caddesi üzerinde bulunan kontrolsüz kavşakta meydana gelen kazalar, vatandaşları isyan ettiriyor. Daha önce de birçok kazanın meydana geldiği kavşakta otomobil ve kombi tipi aracın çarpışması sonucu iki kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 11.00 sıralarında Mehmet Akif Caddesi üzerinde Namık Kemal Caddesi'nden gelen Mehmet Emin Dudak idaresindeki 81 BA 341 plakalı özel otoyla Anıtpark yönünden D 100 istikametine doğru seyretmekte olan 34 ET 7680 plakalı kargo taşıyan kombi tipi aracın kavşakta çarpışması sonucu meydana geldi.

Kazada oto sürücüsü Mehmet Emin Dudak ile oğlu Ahmet Emin Dudak yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin yapılmasının ardından tedavileri yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Yaşanan kazayla birlikte zaten vatandaşlarının sık sık kaza olması nedeniyle tepki gösterdiği cadde de vatandaşların haklılığı bir kez daha ortaya çıktı. Dört yönden gelen araçların kesiştiği cadde de ne bir ışık sistemi ne de bir uyarı sistemi bulunuyor.

Cadde üzerindeki vatandaşlar ise bu durumun daha ne kadar devam edeceğini sorarak yoldaki tehlikeye duydukları tepkileri dile getiriyorlar.